GÜNAY, İLİM YAYMA CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, İlim Yayma Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

GÜNAY, İLİM YAYMA CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ
09 Ağustos 2017 Çarşamba 11:15


İlim Yayma Cemiyeti Eskişehir Şubesi Başkanı Abdullah İlgazi ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Günay, ‘’Bu ziyaretlerimizi geçen yaz dönemi için planlamıştık. Ancak 15 Temmuz’da karşı karşıya kaldığımız hain darbe girişimi nedeniyle bu yaz yapmak nasip oldu. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın toplumsal yaşamdakİ işlevleri çok önemli. İlim Yayma Cemiyeti de ülkemize çok değerli insanlar ve liderler kazandırmıştır. İlim Yayma Cemiyeti’ de örnek sivil toplum kuruluşlarımız arasında yer alıyor. Kendilerine destekleri ve hizmetleri için teşekkür ediyorum.’’dedi.

 ODUNPAZARI YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINDA

Milletvekili Günay daha sonra AK Parti Odunpazarı Yürütme Kurulu Toplantısı’na katıldı. İlçe Başkanı Volkan Doğan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, saha çalışmaları değerlendirildi. Eskişehir için yapılacak çalışmalar gözden geçirildi. Hem teşkilatın hem de vatandaşların bilgilendirİlmesi gereken konular tespit edildi ve yol haritası belirlendi. Özverili ve kararlı çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür eden Günay, ‘’Yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz.’’ Mesajını verdi.

 TEPEBAŞI YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Odunpazarı’nın ardından Tepebaşı’na geçen Prof. Dr. Günay, İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısına katıldı. Ülke ve şehir gündeminin değerlendirildiği toplantıda Günay, Referandum sonrası yapılan saha çalışmaları hakkında da bilgi aldı. 15 Temmuz FETO/PDY Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı rapor hakkında bilgi verdi. Avrupa Konseyi çalışmaları ve Avrupa Birliği ilişkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu.  Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca ve Yönetim Kurulu Üyelerine de özverili ve kararlı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.