GÜNAY ESNAFLA BULUŞTU

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tüm gününü esnaf ziyaretine ayıran Günay, her sektörden esnafla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Günay ve Çalışkan’a AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mekin Durceylan, Özlem Ünalır, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Feriha Ertorun ve AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esma Çakır Eserkaya eşlik etti.

GÜNAY ESNAFLA BULUŞTU
20 Ağustos 2020 Perşembe 15:25

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Ziyaretlerinde esnafın talep ve önerilerini dikkatle dinleyerek not alan Prof. Dr. Günay, “Esnafımızın içinde bulunduğu iş koluna göre pandemi sürecinden farklı farklı etkilendiğini gördük. Sorunlarını dinledik, taleplerini ilettiler. Biz de ilgili mercilere ve bakanlarımıza ileteceğiz. Yaptığımız sohbetlerde çok somut önerilerini de gündeme getirdiler. Örneğin çek konusu. Esnafımızdan bu zor dönemde devletimiz tarafından sağlanan destekler hakkında da bilgi aldık. Nerelerde daha fazla destek olabiliriz sahada görme imkânımız oldu. Ancak genelde söylenen önce bu süreçten sağlıkla çıkmak dileği. Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olacağız.” şeklinde açıklamada bulundu.

BİLİNÇ SEVİYESİ YÜKSEK

Ziyaretinde sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konulara da dikkat çeken Prof. Dr. Günay, “Esnaflarımızı ziyaretimizde Korona salgını konusunda bilinç düzeyinin yüksek olduğunu görmek mutlu etti. Hem aldıkları önlemler hem de tüm dünya ile ülkemizin geçirdiği zor süreç hakkında farkındalıkları çok yüksek. Ama bazı vatandaşlarımızı hala maskesiz ve sosyal mesafaye dikkat etmediğini görmek üzdü. Devlet hangi tedbiri alırsa alsın, bireysel tedbirler esas önlem. Tüm hemşerilerimi kendi ve sevdiklerinin sağlığı için daha dikkatli olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

SAMİMİ VE ÇÖZÜM ODAKLI OLMAK ZORUNDAYIZ

Ziyaretleri sonrasında bir mesaj da veren Günay, ‘’Sahadan talep ve önerileri dinlemek, bunları gerekli mercilere gerektiğinde bakanlarımıza aktarmak benim en çok önem verdiğim konu. Devletimiz tüm gücüyle esnafımızın yanında tabi ama buna ek neler yapılabilir, hangi uygulamalar onları bu dönemde daha iyi bir noktaya getirir bunları konuşmalıyız. Ama her zaman söylediğim gibi, samimi ve çözüm odaklı olmalıyız. Şu an dünyanın en büyük ülkeleri dahil bu pandeminin yarattığı etkiler ile mücadele ediyor. Ülkemiz hem sağlık hem de ekonomi alanında pandemiye en hızlı ve doğru cevabı vermiş ülkelerden bir tanesi. Tüm dünyanın karşı karşıya olduğu bu durumu ancak birlik ve beraberliğimiz sayesinde atlatabiliriz ve atlayacağız.’’ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.