GÜNAY: 17 YILDA SOSYAL POLİTİKALARDA DEVRİM YAŞADIK

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Nur Günay, Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya başkanlığında Sosyal Politikalar Birimi ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Baknlığı Bakan Yardımcıları ile birlikte Van’da gerçekleşen AK Parti Sosyal Politikalar Doğu Anadolu Bölge Toplantısı’na katıldı.

GÜNAY: 17 YILDA SOSYAL POLİTİKALARDA DEVRİM YAŞADIK
24 Kasım 2019 Pazar 13:35

TÜM PAYDAŞLAR BİR ARADA

Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Günay, ‘’Sosyal politikalar toplumun her  kesimine ama özellikle dezavantajlı gruplara dokunan  kapsamı ile her zaman gündemde olmaktadır. Son 17 yılda sosyal politikalar alanında sessiz bir devrim yaşadık. Uygulanan politikalarla ilgili bakan yardımcılarımızın bilgilendirmesi ve sahadaki  ihtiyaçların tespiti için 14 il teşkilatımızın ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları sosyal politikalar başkanları ile bir araya geldik. Paydaşları bir araya getiren bu toplantıyı çok önemsiyoruz. Teşkilatımızın sosyal politikalar başkanları doğrudan ilgili bakan yardımcılarımızdan nelerin yapıldığını, nelerin yapılabileceği ve nelerin yapılamayacağını kendilerinden dinliyorlar. Ayrıca Doğu Anadolu Bölgesi Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldik, düşünce ve önerilerini dinledik.” Şeklinde açıklamada bulundu.

SOSYAL POLİTİKALAR BÖLGE TOPLANTILARI DEVAM EDECEK

Prof. Günay “Bizler de Doğu Anadolu Bölgemizdeki vatandaşlarımızın sosyal alanda ihtiyaçları nelerdir yerinde tespit etme imkanı bulduk. İhtiyaçların belirlenmesi kadar, ihtiyaçların nedenlerini ortaya konulması, ihtiyaçların giderilmesi için aksiyon planı hazırlanması da önemli. Bu toplantı aksiyon almak için bizlere güzel bir zemin sunuyor. Doğu Anadolu Bölgesi ile başlayan bölge toplantılarımıza devam edeceğiz. Bu toplantılar yol haritamızı belirlemede ve politika geliştirmede çok değerli olmaktadır.” dedi.


Etiketler; #Emine Nur Günay
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.