GENEL BAŞKAN AKSAKAL'DAN ÇORUM'A ZİYARET

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GENEL BAŞKAN AKSAKAL'DAN ÇORUM'A ZİYARET
19 Haziran 2019 Çarşamba 19:10

Ziyarette DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile beraber DSP Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Yumuşak ve Dilara Tambova, DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler,  DSP Odunpazarı İlçe Başkanı Fatih Altaş, DSP Tepebaşı İlçe Başkanı Erdal Ersoy ve parti yöneticileri katıldı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, DSP Mihalıççık ilçe Başkanı Metin Demirel tarafından Yunusemre Mahallesinde karşılandı. Heyet daha sonra Yunus Emre Türbesi ve  Ilıca Mahallesinde Devlet Sanatçısı Yurttaş Ayaş"ı ziyaret etti. DSP Genel Başkanı Aksakal, Yurttaş Ayaş"ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Heyet,  Ömerköy mahallesindeki Yunusemre Tabiat Parkında yapımı devam eden Misafirhane ve bölgede incelemelerde bulundular. 

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal' yaptığı açıklamada, "Mihalıççık Belediye Başkanımız Haydar Çorum"u öncelikle tebrik ediyorum.. Belediye Başkanı olarak Mihalıççık ilçesinde yapacağı çalışmalarla ilçeyi hak ettiği yere taşıyacağına inancındayım.  Bizler de kendisinin her zaman yanındayız" diyerek başarılar diledi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.