GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİ AÇIKLADI

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, mahalle ziyaretleri yaparak projelerini açıklamaya devam ediyor.

GENÇLERE YÖNELİK PROJELERİ AÇIKLADI
14 Mart 2019 Perşembe 14:41

CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse, mahalle ziyaretleri yaparak projelerini açıklamaya devam ediyor. Karaköse, Kümbet Yeniköy mahallesinde gençlerle bir araya gelerek tarım ve hayvancılık ile gençlere yönelik projelerini anlattı.

Yeniköy’de yoğun bir ilgi ile karşılanan Karaköse, gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade ederek en büyük hedefinin İnönülü gençlerin yararlanabileceği Gençlik Merkezi kurmak olduğunu söyledi.

Karaköse “Kümbet Yeniköy Mahallemizdeydik. Tarım, hayvancılık ve gençlerimiz için hazırladığımız projelerimizi açıkladık. Bizleri yoğun kalabalık ile karşılayan tüm mahalle halkımıza özellikle hiç bir zaman bana desteklerini esirgemeyen Yeniköylü Gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ KURULACAK 
Karaköse, “İlçede bulunan futbol sahasının yanındaki alana gençlerin ve çocukların faydalanabileceği Spor Salonu yapılacak. Gençler Kazanacak. Gençlik Merkezi açılacak. Gençlik Merkezinde sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra sertifikalı ücretsiz kurslar verilecek. Gençlik merkezinde herkesin yararlanabileceği kütüphane kurulacak” diye konuştu.

SPOR KULÜPLERİNE ÖZEL ÖNEM VERİLECEK
Karaköse, ilçenin spor kulüplerine özel önem vereceklerini de belirterek “Futbol sahasının idari binası ve soyunma odaları yenilenecek. Futbol sahası tekrar İnönülülerin kullanımına sunulacak. İnönüspor ve İnönü Doğangüneşspor kulüplerimizin tüm ihtiyaçları karşılanacak ve başarıları için destek olunacak” dedi.

Karaköse, gençlerden ve vatandaşlardan gelen soru ve talepleri de dinledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.