Gaye Usluer adaylığını açıkladı

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, 'Mücadele etmeye hazırım' diyerek Parti Meclisi'ne aday olduğunu açıkladı.

Gaye Usluer adaylığını açıkladı
29 Ocak 2018 Pazartesi 14:24

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 3-4 Şubat'ta yapılacak olan 36. Olağan Kurultay için Genel Başkan adaylıklarının yanından Parti Meclisi adaylıkları yarışı da hız kazandı. Şuana kadar 4 Genel Başkan Adayı olan olan Kurutay'da Parti Meclisi için de adaylar çıkmaya başladı.

CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer de Olağan Kurultay'da Parti Meclisi için aday olduğunu açıkladı. Usluer, "Demokrasi ve iktidar yürüyüşümüzde partimizin iktidarı için her koşulda mücadele etmeye her zaman olduğu gibi bu gün de hazırım. Partimle ve halkımızla bir bütün olarak her alanda halkın iradesini savunmak için, sosyal demokrasiden asla ödün vermeden çalışmak için bu ülkenin en büyük özlemi hak, hukuk, adaleti bu topraklarda yeniden yeşertmek için parti meclisine adayım” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nizamettin Karadağ - 6 yıl önce
Gaye Hanım, sağlık, ve eğitim konularında bilgi birikimli, çağdaş ve sağlam bir aile yapısı olan bir şahsiyet. Kadın kotası itibarıyla da parti meclisi üyesi olarak partimize katkı sağlayacağına inanıyorum.