Fethi Fahri Kaya AK Parti'den Milletvekili aday adayı oldu

Fethi Fahri Kaya, AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı oldu.

Fethi Fahri Kaya AK Parti'den Milletvekili aday adayı oldu
24 Nisan 2018 Salı 11:18

MEB eski merkez atama daire başkanı olan Fethi Fahri Kaya, AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı oldu.

Son olarak TRT Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Fethi Fahri Kaya, Eskişehir ilinden Milletvekili aday adayı oldu.

Fethi Fahri Kaya Kimdir?

Fethi Fahri KAYA, 1970 yılında Seyitgazi/Eskişehir’de doğdu. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 1996 – 2000 yılları arasında Ordu ve Eskişehir’de öğretmenlik yaptı..

2002 – 2010 yılları arasında Müdür yardımcılığı, Okul Müdürü ve Odunpazarı Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2010 yılında Pazaryeri/Bilecik İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atandı. 2010 – 2012 yılları arasında Odunpazarı/Eskişehir Şube Müdürü olarak çalıştıktan sonra 2015 yılına kadar Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak hizmet etti.

2015-2017 yılları arasında T.C Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nde Merkez Atama Daire Başkanı olarak çalışırken bir dönem Genel Müdür Vekili olarak da görev yaptı. 2017 yılının başında TRT Genel Müdür Yardımcılığına atanan KAYA, Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.