FERDA KAVAKLI CHP ODUNPAZARI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ferda Kavaklı CHP Odunpazarı ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı.

FERDA KAVAKLI CHP ODUNPAZARI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
28 Kasım 2017 Salı 13:18

Kadın Hareketi olarak adaylık sürecini başladıklarını belirten Kavaklı, Türkiye'nin uzun süredir kriz ve bunalım süreci içinden geçtiğini söyledi. 2019'a genç dinamik ve devrimci bir yapılanma ile gidilmesi gerektiğini belirten Kavaklı, " Cumhuriyet Halk Partisi kavgalara gruplaşmalarla gündeme gelen bir örgüt olmamalı' dedi.

2019'a giden yolda Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir'de ve Türkiye'de iktidarını istenenin çıkış noktaları olduğunu belirten Kavaklı, "Gençler ve kadınlar olarak tüm parti üyelerimizi Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ferda Kavaklı kimdir?


1986 Eskişehir doğumluyum. Bir çocuk annesiyim. Anadolu üniversitesi sosyoloji 4. sınıf öğrencisiyim. Aynı zaman da Atatürk Üniversitesi'nde çocuk gelişimi okumaktayım.  Uzun zaman gönüllü olarak parti içi çalışmalarda bulundum 2014-2015 yıllarında CHP Eskişehir İl Kadın Kolları'nda görev aldım. Görev süremiz bittikten sonra da partimizin iktidarı için katkı koymaya devam ettim. "Art and Craft Group" reklam firmasının işletiyorum ve bir kadın girişimci olarak hayatıma devam etmekteyim

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.