Fehmi Yalçın aday adaylığı'na başvurdu

Emekli Din Görevlisi Fehmi Yalçın, AK Parti Alpu Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Fehmi Yalçın aday adaylığı'na başvurdu
09 Kasım 2018 Cuma 13:41

Alpu için hizmet etmek istediğini ve önemli projeleri olduğunu ifade eden Fehmi Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlayan hizmetkâr belediyecilik anlayışı AK Parti ile standart hale gelmiştir. Bu bağlamda hizmet yarışında biz de varız. Alpumuz için çok güzel projelerim var. Makama değil hizmete talibiz. Gayret bizden Tevfik Allah’tan” ifadelerini kullandı.

Fehmi Yalçın kimdir?

1967 yılında Alpu ilçesinin Büğdüz mahallesinde doğdu. Eskişehir İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1987 yılında imam hatiplik görevine başladı.1992 yılında Alpu’nun köklü ailelerinden olan Yılmaz Poyraz’ın kızı Ayşe hanımefendi ile evlendi. 2 erkek çocuk babası olan Fehmi Yalçın, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi (Lisans) ve Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi (Ön Lisans) bölümlerinde eğitimlerini tamamladı. Bozan mahallesi ve çevre beldelerde 11 yıl görev yaptıktan sonra, Eskişehir merkezde görev süresini 30 yıla tamamlayarak 2018 yılının Ocak ayında emekli oldu. Özel bir turizm şirketinde Hac ve Umre Rehberi olarak görev yapmış olan Fehmi Yalçın, iyi derecede Arapça ve Osmanlıca bilmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.