Eskişehirli ülkücüler partilerinden ne istedi?

Yerel seçimlere doğru hızlı adımlarla gidilirken, MHP Eskişehir İl Teşkilatı Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’inde katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Eskişehirli MHP’liler partilerinden halkta karşılığı olan adaylar istedi.

Eskişehirli ülkücüler partilerinden ne istedi?
10 Kasım 2018 Cumartesi 15:31

Taşbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Eskişehir’de MHP’nin gün geçtikçe güçlendiğini belirterek, yerel seçimlerde belediye başkanlığı istediklerini vurguladı. Toplantıya katılan Eskişehir MHP Teşkilatı üyeleri ise Genel Başkan Yardımcısı Yönter’den adayların bir an önce belirlenmesi yönünde talepte bulundu. Toplantıda ayrıca bazı kadın partililer, kadın üyelerin daha fazla söz sahibi olması yönünde talepte bulundu. Bazı partililer ise genel merkezin aday belirleme konusunda ahde vefalı bir şekilde  davranması yönünde taleplerini iletti.  

Cumhur ittifakı vurgusu

Genel Başkan Yardımcısı Ulvi Ülter yerel seçimlerde iddia ve inaç sahibi olarak çıkılacağını belirtirken, yerel seçimlerde her ne kadar Cumhur ittifakı olarak girilmese de AK Partili adaylarla polemiğe girilmemesi yönünde uyarılarda bulundu. Adayların Merkez Yoklama Usulü ile belirleneceğini belirten Ülter, yerel yönetimler tarafından belirtilen ve partiyi başarıya taşıyacağına inanılan adayların Genel Merkez tarafından göz ardı edilme ihtimalinin olmadığını söyledi.    

İl başkanlığı ne yapıyor?

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir ise 24 Eylül tarihinden itibaren 80 kişiden oluşan 12 komisyonun seçim çalışmalarını başlattığını ve bu komisyonların muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek bölgesel sorunları tespit ederken, bu sorunların üstesinden gelecek projeleri ürettiğini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.