"ESKİŞEHİR’İ ŞİİR GİBİ YENİDEN YAZACAĞIM"

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben bir edebiyatçıyım Eskişehir’i bir şiir gibi yeniden yazacağım” dedi.

"ESKİŞEHİR’İ ŞİİR GİBİ YENİDEN YAZACAĞIM"
28 Ocak 2019 Pazartesi 17:00

AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben bir edebiyatçıyım Eskişehir’i bir şiir gibi yeniden yazacağım” dedi. İş vaadi ve seçilmesi durumda otopark, su ve toplu taşım araçlarında indirime gideceği yönündeki söylemleri dikkatleri üzerine çeken AK Parti Eskişehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı Eskişehir’i yeniden inşa edeceğini belirtti. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sakallı, “Ben bir edebiyatçıyım Eskişehir’i bir şiir gibi yeniden yazacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.