ESKİŞEHİR’İ KAZANACAĞIZ ENDİŞEMİZ YOK

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Seçim İletişim Merkezi açılışında konuştu.

16 Şubat 2019 Cumartesi 19:22

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Seçim İletişim Merkezi açılışında konuştu.

ESKİŞEHİR’İ TAKİP EDİYORLAR

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç

"Buradaki topluluk bize güç veriyor. 31 Mart akşamı da inşallah böyle olacak. Bir aydır esnaf geziyorum hiçbir yerde yaprak oyamıyor. 31 Mart’tan sonra her şey rahatlayacak.  Sayın Cumhurbaşkanı 17-25 Aralık’ta işi kolay çözdü ama sivribiberi, patlıcanı çözemeyecek. Hal esnafı kan ağlıyor. Bizi görünce can simidini sarılır gibi sarıldılar. Artık AKP’ye oy vermeyeceklerini ifade ettiler. Pazara gidin aynı şekilde. Pazara AKP adayları giremiyor. Gel bakalım teröristin yanına diyor. Zor kaçtılar. Hakediyorlar."

-TÜRKİYE ESKİŞEHİR’İ TAKİP EDİYOR

"Bu şehir bütün Türkiye tarafından takip ediliyor. Onun için dikkatli olalım, sandığa gidelim. Sandığa küsmek yok. Sandık açıldıktan sonra evlere gitmek yok. Tutanaklar imzalanancıya kadar orada bekleyeceğiz. Neticeyi aldıktan sonra kutlamayı beraber yapacağız."

ESKİŞEHİR’İ KAZANACAĞIZ ENDİŞEMİZ YOK

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt

"Bugün 31 Mart seçimlerinin başlangıcını ve çalışmalarımızın startını veriyoruz. Şuna inanıyorum Eskişehir halkı 31 Mart’ta bizim zafere ulaşmamızın tek sebebi olacak. Arkamızda devlet yok, sermaye yok, arkamızda yandaş basın yok ama siz varsınız. Biz halkın partisiyiz ve size güveniyoruz. Sadece sizinle yürüyoruz. Yaptığımız hizmeti halk yararına yapıyoruz. Halk yararına yapmaya devam edeceğiz.1 Nisan’dan sonra şenlikler yapacağız, halaylar çekeceğiz.

-TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAĞIZ

Bugünden itibaren bu büroya uğrayın. Hepiniz buradan feyz alın. Buradan elde edeceğiz bilgilerle komşuları ikna edin. 40 gün var. Her gün bir kişi ikna edersek bu işi farklı alırız. Eskişehir’i alacağız.  Endişemiz yok. Eskişehir’i kazanacağız endişemiz yok. Eskişehir’i kazandığımız zaman Türkiye’ye örnek olacağız. İstanbul’un alınışına nefes vereceğiz. Ankara’nın alınışına güç katacağız. Bunları aldıktan sonra da saraydakini indireceğiz."

-ESKİŞEHİR’DE YEPYENİ DÖNEM BAŞLAYACAK

"Bunu bu güçle, Eskişehir’de yepyeni dönem başlayacak. İlçeleri alacağız. İlçeleri alınca Büyükşehir meclisinde çoğunluğu alacağız. Onu aldığımız zaman Eskişehir’i, kırsalı, köylerin kalkınacağını. Biz sosyal demokrat parti olarak halkımızın emrindeyiz."

BU ŞEHRİ RANTA KURBAN ETTİRMEYECEĞİM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen

"Şehirler yaşayan birer organizma gibidirler. O yüzden ihtiyaçları, sorunları hiçbir zaman bitmez. O nedenle bir şehri inşa etmek çok önemlidir ancak yeterli değildir. Ona sürekli bakmanız, şefkat göstermeniz gerekmektedir.  Sizin bu şehirde yaşıyor olmaktan mutlu, gurulu ve huzurlu olduğunuz biliyorum. Eksiklerimiz yok mu var. Ama onların yanında Eskişehir’in bir kimliği var. Türkiye’nin örnek aldığı artık dünyada da dikkate alınan, bilinen, tanınan bir şehir haline geldik. Yaşanabilir şehirler sıralamasında öndeyiz.

ESKİŞEHİR ARTIK TURİZM ŞEHRİ

Size hizmet etmeyi ibadet sayıyoruz. Artık Eskişehir bir turizm şehri. Eskiden insanların ya mecburen geldikleri ya da gün geçirmeden çekip gitmek istedikleri şehirde. Göreve ilk geldiğimiz zaman Eskişehir’de otel sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadardı. Şimdi 100’e yakın otele sahibiz. Ve otellerde yer bulunmuyor. Bu Eskişehir’in ulaştığı turizm potansiyelini gösteriyor. Esnafımızı turizmden gelir elde ediyor."

-ESKİŞEHİR’İN HER KÖŞESİNDE HİZMETİMİZ VAR

"Bizler sizler için projeler yaptıkça Eskişehir örnek şehir haline geldikçe özel girişimciler bizleri görmekten gelemediler. İşadamları Eskişehir’de kazanmaya devam ediyor. Gençlerimiz daha kolay iş buluyor. Eskişehir’in her köşesinde hizmetlerimiz var."  

-BU ŞEHRİ RANTA KURBAN ETTİRMEYECEĞİM

"Esnaf, köylü sıkıntı içerisinde, emekli, işçiler sıkıntı içerisinde. Borçlar, hacizler almış başını gidiyor. Ancak sonu gelecek. Bu şehir için nelerin yapılmayacağını izin vermeyeceğimi biliyorsunuz. Bu şehri ranta kurban ettirmeyeceğim. İnsanların başları önünde yaşadığı bir şehir haline getirmeyeceğim. Sizi ben ve arkadaşlarım mahcup etmeyecek."

-AKP’Lİ BELEDİYELER BİZDEN PROJE TALEP EDİYOR

"AKP’li belediyeler dahil bizden proje talep ediyor. Hükümet size destek olmadığı halde nasıl yapıyorsunuz diye soruyorlar. Ben de diyorum ki Eskişehirlilerle el ele verdik kendimiz pişirip kendimiz yiyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.