ESKİŞEHİR’DEN KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK

CHP'de, Eskişehir’inde arasında bulunduğu 59 il başkanı, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerek olmadığını bildirdi.

ESKİŞEHİR’DEN  KILIÇDAROĞLU’NA DESTEK
26 Temmuz 2018 Perşembe 12:20

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 59 il başkanı ortak açıklama yaptı.  Açıklamaya CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman da destek verdi.  Yapılan ortak açıklamada, olağanüstü kurultay için başlatılan imza kampanyasına karşı il başkanları, delegelere "Kurultay taleplerinizden vazgeçin" çağrısında bulundu.

Yapılan ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ülkemiz geriye gitmiştir. Denge ve denetim mekanizmaları bütünüyle yok edilmiştir. Partimizi olağanüstü kurultaya götürmek sadece tek adam rejimini mutlu edecektir. Olağanüstü kurultay için başlatılan imza süreci partimize zarar vermektedir. Kurultay tartışmalarının imza skoruna dönüştürülerek kamuoyunda yapılmasını doğru bulmuyoruz. Daha seçim sonuçları analiz edilmeden bir olağanüstü kurultay tartışması yapılması doğru değildir. İhtiyacımız olan kurultay değil, birlik içinde bu karanlık süreçten çıkabilmektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.