ESKİŞEHİR'E HİZMET YETERSİZ

BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, mahallelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde, vatandaşı mutsuz gördüklerini belirterek, “Bazı hizmetler yapılıyor. Fakat yapılması gereken çok iş var” dedi.

ESKİŞEHİR'E HİZMET YETERSİZ
26 Ağustos 2017 Cumartesi 17:17

BBP Odunpazarı İlçe Başkanı Şaban Bozbal, kısa süre önce yapılan kongrede seçmenin, kendilerine Odunpazarı’nı temsil etme yetkisi verdiğini hatırlatarak, üzerlerinde çok büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

“Ülkemiz için, şehrimiz için, ilçemize en iyi hizmetin sağlanabilmesi için biz olmaya mecburuz” diyen Bozbal, milletin huzur ve refahı, devletin bekası için ‘biz olmayı’ başarmanın başta siyasetçiler olmak üzere herkesin önceliği olması gerektiğini ifade etti.

Odunpazarı’na hizmet anlayışıyla mahalle ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Bozbal, “Nelerin yapıldığını, nelerin yapılma sözünün verildiğini tek tek not ediyoruz. Eksikliklerin nasıl tamamlanabileceği noktasında fikir alışverişi yapıyoruz. Herkesin elini sıkıyor, herkesi dinliyoruz. Fikrini söylemek, derdini anlatmak isteyene, seçimden seçime değil BBP’nin ninher zaman yanlarında olduğu hissettirmek için yorulmadan çalışıyoruz. Biz seçim partisi değil, milletten güç alan İ’lay-ı Kelimetullah için hizmet sevdalarıyız. Halk ziyaretlerimiz devam ediyor. Tekrar şahit olduk ki, bazı hizmetler yapılıyor. Fakat yapılması gereken çok iş var. Genel anlamda mahalle halkımız, Eskişehirli hemşerilerimiz mutlu değil. Bunlar ilgili birimlerle paylaşıp fikirlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.