ESKİŞEHİR DEMOKRASİ DERSİ VERİYOR

Ülkenin genelinde gergin geçen yerel seçimlerde Eskişehir, kendine has duruşlu ile bir kez daha farkını gösterdi. Büyükerşen ve Karacan oy kullanırken karşılaştılar, tokalaşarak sohbet ettiler. Gazetecilere verdikleri poz ile de ülkeye demokrasi dersi verdi.

ESKİŞEHİR DEMOKRASİ DERSİ VERİYOR
31 Mart 2019 Pazar 16:09

Millet İttifakı ve Cumhur İttifakının iki önemli ismi Yılmaz Büyükerşen ve Harun Karacan, oy kullanmak için gittikleri Ahmet kanatlı Lisesi’nde karşılaştılar. Her iki isim önce sohbet etti. Ardından gazetecilere poz vererek oldukça şık bir harekete imza attılar. Gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi Harun Karacan, “ Şeçim bitecek herkesin  yan yana gelebilmesi lazım. Herkesin el sıkışması lazım. Demokrasi budur. Demokrasinin özü de budur. Olması gereken insanların birbirine saygı göstermesi" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.