"ESKİŞEHİR'DE İDDİALI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ"

DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova Kızılay Başkanı Egemen Temizsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"ESKİŞEHİR'DE İDDİALI ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ"
02 Mart 2019 Cumartesi 12:58

Genç ve bilgili başkanları yönetimlerde görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Tambova, “Gençlerin farklı bir enerjisi var. Hem genç hem de donanımlı, yetenekli kişilerin yetişmesi büyük bir gurur.  Kızılay’daki göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum” dedi. Adaylık çalışmaları hakkında bilgi veren Tambova, “DSP Eskişehir’de iddialı çalışmalar yürütüyor. Amacımız halkçı belediyeciliği yeniden Eskişehir’le tanıştırmak. Toplumdaki değişim seslerine kulak verdik ve bu yola çıktık. İnanıyorum ki bu seçimlerde DSP yeniden şahlanarak, eski günlerine dönecektir. Eskişehir’de yüzde 16 oranında kararsız ve memnuniyetsiz seçmen kitlesi var. Bu seçimde farklı şeyler olabilir” ifadelerine yer verdi. Kızılay Başkanı Egemen Temizsoy, DSP Büyükşehir Adayı Dilara Tambova’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti ve şunları aktardı, “İyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim.  Bu büyük görevi yönetimimizle birlikte inşallah layığıyla yerine getireceğiz. Sizlere de çıkmış olduğunuz bu zorlu yolda başarılar dilerim.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.