"ESKİŞEHİR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  il başkanlığını ziyaret etti.

25 Nisan 2019 Perşembe 14:22

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter,  il başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete ilişkin konuşan Yönter, Eskişehir’in kendileri için anlamının çok farklı olduğunu belirtti. Genel Başkan Yardımcısı Yönter kendisini Eskişehirli gördüğünü aktararak, “ Eskişehir’in sorunlarından kurtulmasını dileyen, isteyen eğer üstümüze düşen bir şey olursa bunu yerine getirme arzusundayım” dedi.

-Eskişehir'de elimizi taşın altına koyduk 

“MHP, Cumhur İttifakının başarısı için Eskişehir’de elini taşın altına koymuştur” diyen Yönter, “31 Mart yerel seçimlerinde Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi üstüne düşen her şeyi ziyadesiyle yapmıştır. Huzurlarınızda il ve ilçe başkanlarımızı, bütün adaylarımızı kutluyoruz. MHP inanarak ve bütün imkanlarıyla Cumhur İttifakının başarısı için Eskişehir’de elini taşın altına koymuştur. İftihar edilecek bir azim göstermiştir. Gönül isterdi ki Sayın Burhan Sakallı bey keşke seçilseydi. Olmadı, kısmet değilmiş. Eskişehirli vatandaşlarımızın takdiri böyleymiş” ifadesinde bulundu.

-Eskişehir çok önemli bir şehir

Eskişehir’i çok önemsedikleri aktaran Yönter, “Cumhur İttifakı kapsamında Çifteler Belediyesini çok şükür kazandık. Bu bizim için önemli bir gelişmedir. Eskişehir’de Milliyetçi Hareket Partisi mensupları bir ve bütündür. Dayanışmamız ileri noktadır. Bundan sonrada çok çalışacağız. Teşkilatımızın yanındayız. Çünkü, Eskişehir çok önemli bir şehir. Hem siyasi hem ticari hem ekonomik hem de kültürel olarak muharrik bir kent. Bu kentte MHP’nin hak ettiği noktaya hızla ulaştığını görmekten kıvanç duyuyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette İl Başkanı İsmail Candemir yanı sıra Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Kumru,  ilçe başkanları, meclis üyeleri ve STK temsilcileri yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.