Erdoğan’ın Eskişehir yorumu : Batırdınız

AK Parti’yi yakından takip eden gazeteci yazar Sezai Şen, eskişehirdenhaberler.com adresinde yazdığı köşede AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir için bir partiliye “batırdınız” dediğini duyurdu.

Erdoğan’ın Eskişehir yorumu : Batırdınız
21 Mayıs 2019 Salı 14:56

AK Parti’de neler oluyor AK Parti nereye gidiyor” isimli köşesinde AK Parti içinde yaşanan tartışmaları gündeme taşıyan Şen, yazısının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partili bir isme "Eskişehir'i batırdınız!" ifadeleri ile tepkisini dile getirdiğini duyurdu.  Şen’in köşe yazısının ilgili bölümü şöyle;

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partili bir isme "Eskişehir'i batırdınız!" ifadeleri ile tepkisini dile getirdiğini duymak bizim için çok sürpriz olmadı doğrusu.

AK Parti, sadece Eskişehir özelinde değil, genel itibariyle yaşadığı sıkıntıları kısa sürede aşabilir. Ancak bunun için ilk önce samimi olarak yanlışların net bir şekilde ortaya konması, bu yanlışları düzeltmede samimi olunması gerekiyor. Partinin daha iyi bir yere gelmesi için iyi niyetle yapılan yergilere hemen en sert tavrın gösterilmesi bugüne kadar bir şey kazandırmadı, bugünden sonra da kazandırmaz. Bu yüzden parti içinden yükselen seslere de daha anlayışla yaklaşılması ve bu seslerin sükunet içinde dinlenmesi, değerlendirilmesi büyük önem arz etmektedir.AK Parti, istişareye daha çok önem vermeli. İki üç kişinin bir araya gelip sohbet havasında bir şeyleri konuşması istişare sayılmaz; bu partiye emek veren yüzlerce, binlerce insan var. Onların içlerinden seçilen temsilcilerle her ilde oldukça geniş kapsamlı toplantılar yapılmalı, her şey o toplantılarda açık açık konuşulmalı, toparlayıcı, adil, ahde vefalı ve samimi bir anlayışla yola daha sağlam bir şekilde devam etmek için gayret gösterilmelidir. Aksi takdirde sıkıntılar sadece Eskişehir gibi seçimlerin kazanılamadığı yerlerde değil kazanıldığı yerlerde de giderek artmaya başlayacak ve AK Parti'yi paçalarından aşağı çekecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.