ENGELLİLER HAYATIN HER ALANINDA ÖNCELİKLİ OLMALI

CHP’li Çakırözer Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği üyelerini ziyaret etti, sıkıntı ve talepleri dinledi.

ENGELLİLER HAYATIN HER ALANINDA ÖNCELİKLİ OLMALI
24 Ekim 2017 Salı 13:48

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyelerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Engellilerin hayatın her alanında öncelikli olması gerektiğini belirten Çakırözer, “Engellilerin daha rahat koşullarda, güven içinde yaşamalarını sağlamak, onlar için daha ulaşılabilir bir hayat yaratmak hepimizin en birincil görevi” dedi.

RAHAT VE GÜVENİLİR KOŞULLAR YARATMALIYIZ

Çakırözer, Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Cengiz Erkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Engellilerin beklenti ve taleplerini dinleyen Çakırözer, “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki engelli yurttaşlarımızın sıkıntıları, ihtiyaçları çok fazla. Her türlü teknik kolaylığa rağmen, toplu taşıma araçlarında yaşanan sıkıntılar da bunların başında geliyor. Hepimizin en birincil görevi engellerin olmadığı bir Türkiye, bir Eskişehir yaratmak. Sizlerin daha rahat ve güvenli koşullarda hayatlarınızı sürdürebilmenizi sağlamak. Tüm yurttaşlar hep birlikte, sizler için daha ulaşılabilir, daha rahat bir hayat yaratmak zorundayız” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Engelli yurttaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına hem Meclis’te hem de yerelde her türlü çalışmayı yürüteceğini dile getiren Çakırözer, engellilerin sosyal hayatta tüm insanlarla beraber ayrıştırılmadan, rahat koşullarda yaşamalarının hem engelli bireyler, hem onların aileleri, hem de toplu için büyük önem taşıdığını belirtti. Çakırözer, “Bugün burada sizlerle bir araya gelmek benim için gurur verici. Davetiniz beni çok onurlandırdı. Bizler hem yerelde hem de ulusalda sizlerin sözcüsü olmaya, sorunlarınıza çözümler üretmeye devam edeceğiz.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmak için her türlü gayreti gösterecek, talep ve beklentilerinizin sağlanması için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.