EN AZ SORUNLU TEŞKİLATLARDAN BİR TANESİ DE ESKİŞEHİR

AK Parti Uşak Milletvekili Eskişehir Koordinatörü Alim Tunç, Ayşe Kaytan Uçak’ın sorularını yanıtladı. Tunç, Eskişehir Teşkilatına yönelik, “Hem il de, hem de ilçelerde iyi durumdayız. Gördüğüm kadarı ile Eskişehir bölgemiz teşkilat anlamında en az sorunlu olan illerin başında geliyor” dedi.

EN AZ SORUNLU TEŞKİLATLARDAN BİR TANESİ DE ESKİŞEHİR
24 Ağustos 2017 Perşembe 13:20


 
AK Parti kongrelerin startını verdi. 4 ilçe kongresi yapıldı. 4 kongreye de katıldınız. Süreç nasıl gidiyor?

Eskişehir teşkilatımızın göstermiş olduğu performans gayet başarılı. 4 ilçe kongresine katıldım. Arkadaşlarımızı hazır gördüm. Yoğun süreçten dolayı kongrelerimizi yapamamıştık. Şimdi oluşan yorgunluğu gidermek için güçlendirmeler yapıyoruz. Bundan sonraki ilçe kongrelerine de katılmaya çalışacağım.

İl teşkilatında herhangi bir değişiklik yaşanacak mı?

Hem il de, hem de ilçelerde iyi durumdayız. Bunlar benim gözlemim elbette. Güçlendirme adına bazı değişiklikler olabilir. Eskişehir zor bir bölge. Büyükşehir Belediyesi’nin bizde olmaması nedeniyle yoğun çalışma gerektiren bir bölge. Ama teşkilatımızın canla başla çalıştığını görüyorum. Kongre süreçleri ile gücümüzü daha da arttıracağız. Gördüğüm kadarı ile Eskişehir bölgemiz teşkilat anlamında en az sorunlu olan illerin başında geliyor.

2019 yerel seçimleri ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Belediyecilik anlayışı ile marka olan ve Türkiye hatta dünya liderliğine uzanan bir liderimiz var. Bu gözle baktığımız zaman partimizin en usta olduğu konuların başında belediyecilik geliyor. Yerel seçimler için bu deneyimlerimizi ortaya koyacak bir yapılanma içerisine gireceğiz. Partimizin ilkelerini sindirebilmiş bir ismi aday yapacağız. Ancak şuan isim için çok erken.

İlçe belediye başkan adaylarında bir değişiklik olabilir mi?

Başarılı olan belediye başkanlarımızı ile elbette devam edeceğiz. Belediyeler insanların doğumdan ölüme kadar ilişikte olduğu kurumlar. Bu nedenle insanlar için büyük önem taşıyor. Belediye başkanlıkları partilerin başarıları için büyük önem taşıyor. Bu nedenle vatandaşa dokunan isimlerin belediye adaylıklarından yanayım.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.