EMRE KONGAR, CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

Marmaris'te düzenlenen '3'üncü Kitap Günleri' etkinliğine katılan yazar Emre Kongar, etkinliğe katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'in elini tutup havaya kaldırarak, "Halk olarak bastıracağız, bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptıracağız" dedi.

EMRE KONGAR, CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI
05 Eylül 2017 Salı 15:11

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Marmaris’teki Kitap Günleri etkinliğine katıldı. Yazar Emre Kongar’ı imza günü etkinliğinde ziyaret eden Büyükerşen, halk tarafından da yoğun ilgiliyle karşılandı. Yazar Kongar, yanına gelen Yılmaz Büyükerşen'in elinden tutarak havaya kaldırarak,"Halk olarak bastıracağız bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptıracağız" dedi. Çevredekiler bu sözlere alkışlarla destek verdi. Kongar'ın açıklamalarına yanıt veren Büyükerşen, "Söyleyeceğim hiçbir şey yok. Buna 'No comment' derler. Kendisi beni çok sever ve sevgisinin göstergesi olarak ifade etti" dedi.



 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.