Emirdağlılar Vakfı: Yerelde adayımız…

Emirdağlılar Platformu, Büyük Otel’de toplandı. Platform, siyasette ve bürokraside yeterince yer alamadıklarını iddia ederek, yerel seçimlerde Emirdağlı bir adaya destek olacaklarını açıkladı.

Emirdağlılar Vakfı: Yerelde adayımız…
12 Aralık 2018 Çarşamba 12:27

Emirdağlılar Platformu Başkanı Hasan Murat Kahya, derneki sendika ve oda temsilcilerinden oluşan Emirdağlılar Platformu’nun yerel seçimlerde belediye başkan adayı olarak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er’i göstermek istediklerini söyledi.

Amaçlarının vakıf, dernek, meslek odaları ve sendikaları siyaset dışında bırakarak, platform vvasıtasıyla aday olan hemşehrilerini siyasi parti gözetemeksizin desteklemek olduğunu ifade eden Kahya, “Bugüne kadar da Emirdağlılar Platformu her şeminde, asla siyasi parti gözetmeksizin aday olan hemşerilerimizi desteklemiştir, önümüzdeki mahalli seçimlerde de hangi partiden olursa olsun, aday olan hemşehirilerimizi destekleme kararı almış ve bunu basına deklare etmiştir.Elini taşın altında koyan, cesaretle ben adayım diye ortaya çıkan hemşerilerimizin sonuna kadar yanındayız” dedi.

Emirdağlılar olarak, Eskişehir’de hem siyaset hem de bürokraside yeterince temsil edilemedikleri savunan Kahya, “Bu kanaatimizi her ortamda, her yetkiliye ve her siyasi partiye açık yüreklilikle söyledik. Sözümüzün arkasındayız. Parti gözetmeksizin hangi hemşerimiz seçilebilecek yerdeyse biz sonuna kadar hemşerilerimizin yanındayız” ifadelerini kulllandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalçın - 5 yıl önce
EMİRDAĞDA OLSA OLMAZMI ? İlla Eskişehir mi olacak ...! Tepebaşı damı olmaz ...! Şaka gibisiniz::))
Avatar
Esesli - 5 yıl önce
Her hemşeri derneği kendi adayını çıkarırsa vay halimize. Eskişehirliler’ de eskişehirli aday istiyor. Ne olacak şimdi.