EMİRDAĞ'DAN KURT'A ZİYARET

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Emirdağ İlçe Başkanı Recep Özer, ilçe teşkilatı ve 31 Mart seçimlerinde CHP Emirdağ Belediye Başkan adayı olan Barış Can ile bir araya geldi. 

EMİRDAĞ'DAN KURT'A ZİYARET
05 Ekim 2019 Cumartesi 13:23

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt bir süre misafirleri ile sohbet etti. Başkan Kurt’a yerel seçimlerde kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Recep Özer ve Barış Can, “Bu seçimde olmadı ancak gelecek seçimde Emirdağ’da sosyal demokrat, halkçı belediyecilik ile tanışacak” dedi. Yerel seçimlerde aldığı büyük başarıdan dolayı Başkan Kurt’u tebrik eden Özer ve Can, Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Emirdağ ilçesinin sosyal demokrat bir anlayışla yakın zamanda buluşması gerektiğini belirtti. Eskişehir’de çok sayıda Emirdağ’lı vatandaşın olduğunu dile getiren Başkan Kurt, Emirdağ’ın Eskişehir’in bir parçası olduğunu ifade etti. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.