Emine Nur Günay ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Taşbaşı ve Hamamyolu Esnafını ziyaret etti. Günay, “Pandemi süresi ile tüm dünya ülkelerinin ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiği ve özellikle esnaflarımız arasında daha çok hissedildiğinin farkındayız. Fakat bugün yapmış olduğum ziyarette bu sürecin büyük bir ölçüde atlatıldığı ve normale dönüldüğünü söyleyebilirim” dedi.

Emine Nur Günay ziyaretlerini sürdürüyor
06 Eylül 2022 Salı 15:32

Ziyaretlerini sürdüren AK parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay,Taşbaşı ve Hamamyolu esnaflarını ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbetler sonrasında açıklamalarda bulunan Günay, Bugün bir vatandaş olarak alış veriş yaparken esnaflarımız ve çalışanlar ile sohbet etme imkanı buldum. Aslında gerçek durumu gözlemlemek için ‘tebdîl-i kıyâfet’ olarak alış veriş yapmak için tek kişi ziyaretleri yaptım. Alışveriş sonrası sohbet ettik, esnafımızla çay içtik. Pandemi süresi ile tüm dünya ülkelerinin ekonomik olarak dar bir boğazdan geçtiği ve özellikle esnaflarımız arasında daha çok hissedildiğinin farkındayız. Fakat bugün yapmış olduğum ziyarette bu sürecin büyük bir ölçüde atlatıldığı ve normale dönüldüğünü söyleyebilirim. Hatta yurtdışından yaz tatili için gelen vatandaşlarımızın yaz döneminde piyasaya canlılık kattıklarını belirttiler. Yaşadıkları sıkıntılar varsa dile getirdiler. Hükümetimizden bekledikleri konular noktasında notlarımızı aldık. İstek ve önerilerini ilgili kurum ve kuruluşlar ile her zamanki gibi paylaşmaya devam edeceğiz. Bu zor süreçte birlik ve beraberlik bilinci esnafımızda her zaman olduğu gibi bugün de var olmaya devam ediyor. Ülkemiz için göstermiş oldukları hassasiyet için hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kadın esnaflarla görüştü

Taşbaşı’nda özellikle tuhafiye ve çeyiz ürünleri satan bir çok kadın esnaf ile karşılaşan ve kadın esnaflar ile oturup sohbet eden Prof. Dr. Günay Kadınlarımızı nerede görsem çok mutlu oluyorum. Onların hayatın içinde aktif ve ekonomik olarak hem kendilerine hem ülkemize katkıları beni her zaman heyecanlandırıyor. Sağduyulu yaklaşımları ve beni gördüklerindeki misafirperverlikleri saha çalışmalarımda en mutlu olduğum anlar. Kadınlar iyi ki her yerdeler ve iyi ki varlar. Hepsinin emeğine ve içten desteğine teşekkür ederim. Habersiz, anlık ziyaretlerim devam edecek. Bazen neden bize uğramadınız sitemleri ile karşılaşıyoruz. Bir günde tüm esnaflarımızı ziyaret etmem mümkün olmuyor ne yazık ki. Meclis çalışmaları ve yurtdışı görevlerimden kalan zamanda bu tür programlara devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Önder - 2 yıl önce
Güldürme be ablam. .sen ki ecz ve dr anne ve babanin ewladisin biz eski tanisikligiz sen yapma bari be emine ablam ....