Emine Nur Günay ile ipler gerildi mi?

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay ile Zihni Çalışkan arasında tartışma yaşandığı ve Emine Nur Günay’ın Zihni Çalışkan’ı görevden aldırmak için harekete geçtiği yönündeki iddialara Çalışkan “Bunlar saçma şeyler…” yanıtını verdi.

Emine Nur Günay ile ipler gerildi mi?
27 Temmuz 2022 Çarşamba 20:09

“Seçim yaklaştıkça bu tür çalı dürtmeler” olur diyen AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Emine hocamız bizim milletvekilimiz. Herkesin görevi belli yeri belli. Kavga falan yok. Seçim süreci yaklaştıkça bu türden çalı dürmeler yaşanır. Herkes bir yerden çekiştirmek istiyor. Hocamız ilçeleri geziyor. Bende bugün Mahmudiye’deydim. Dolayısıyla bu türden dedikoduları saçma buluyorum. AK Parti teşkilatı her üyesi ile alanda çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Habuk - 2 yıl önce
Ak Parti Eskişehir’de kuruluşundan bu güne kongreye bir kaç ay kala İl Kadın Kolları görevden alındı.Nedeninin,niçinin detayına girmeyeceğim zira daha öncede yazdım seçime 10 ay kala bunlardan ziyade tabanla bütünleşip kapı kapı gezme zamanı;kimse zülfikarı kurtarma çabasına girip makam sevdasına kapılıp içe dönük mücadeleye girmesin;il başkanı canhıraş çalışırken bizlerde üzerimize düşeni yaparak yardımcı olmalıyız.Vesselam