EMEP’TEN ‘ÇİFTLİK BANK’ TEPKİSİ

Emek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akgün, on binlerce insanın mağdur olduğu Çiftlik Bank ile ilgili “Bir oyun olarak başlayıp, şirketle devam eden bu şebekenin her faaliyeti hükümet ve ilgili Bakanlıkların gözü önünde olmuştur” dedi.

EMEP’TEN ‘ÇİFTLİK BANK’ TEPKİSİ
18 Mart 2018 Pazar 16:20

Emek Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Akgün, düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hükümetin tarım politikalarını eleştiren Akgün, şunları kaydetti: “Mesela Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ‘Gel bakalım Çiftlik Bank. Aşağıda 5-10 inek yukarıda yüzlerce bilgisayar işlemcisi bu nasıl besicilik, inekler kablo mu yiyor? Ne üretir ne satarsın, anlat bakalım’ dememiştir. Mera ve yaylaların korunmasına ve geliştirilmesine ihtiyaç vardır. ‘300 koyun veriyoruz ama teminat gösterene’  diyerek parası olana değil, işi bilene yani üretici köylüye hayvancılık için destek vermeye ihtiyaç vardır. EMEK Partisi olarak diyoruz ki; ülke tarımı ve hayvancılığının bir kurtarıcıya değil üretici köylünün ve yaptığı tarım üretiminin desteklenmeye ihtiyacı var. İthalata değil, başta yem fiyatları olmak üzere girdilerin ucuzlatılmasına ve yerli üretimin artırılmasına ihtiyaç vardır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.