EKŞİ: ESKİŞEHİR ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

AK Parti’den milletvekili aday aday olduğunu açıklayan Süleyman Ekşi, basın mensuplarıyla Şelale Park’ta bir araya geldi.

EKŞİ: ESKİŞEHİR ÖNCELİĞİMİZ OLACAK
03 Mayıs 2018 Perşembe 13:51

‘Neden milletvekili adayı olmak’ istediğini Platon’un “politika ile uğraşmayacak kadar akıllı olanlar, daha aptallar tarafından yönetilerek cezalandırılırlar” sözüyle açıklayan Ekşi, 30 yıllık hizmet hayatında ESKİ Daire Başkanlığı, Odunpazarı Belediyesi Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Müdürlüğü görevlerinde bulunduğunu söyledi. 

Eskişehir önceliğimiz olacak

Eskişehir’e hizmet etmeye devam etmek istediğini belirten Ekşi, “Toplum hayatında hepimizin bir rolü var. Elbette ülke siyaseti için yapmak istediğimiz birçok konu var. Ancak şehrimiz ve şehrimizin insanları her zaman bizim öncelikli konularımız olacaktır” dedi.

Hizmetlerin takipçisi olacağım

Milletvekili adayı olup, seçildiği takdirde yapacağı gerçekleştireceği hizmetlerden bahseden Ekşi, yerel yönetimlerin görev ve sorumlulukları ile merkezi yönetim ve bağlı teşkilatların görev ve sorumluluklarının takipçisi olacağını kaydetti.

Açamayacağımız kapı yok

“Ankara’da açamayacağımız kapı olmayacaktır” diyen Ekşi, “şehrimizin kanaat önderleri, işadamları ve hemşerilerimizin desteğiyle bu şehirde yapılacak yatırımları sonuna kadar takip edip sonuçlandıracağız. Elbette Eskişehirspor en öncelikli konularımız içinde her zaman yerini koruyacak.”

Ekşi’nin kamuda yaptığı hizmetler

Ekşi, kamudaki hizmetlerini ise şöyle sıraladı: “Kalabak hattının yenilenmesi, Kalabak tesisleri, elektronik kartlı su sayaçları, atıksu arıtma tesisleri, Şehri Derya Parkı, Seramik Park, Botanik Park, Karapınar Gecekondu Önleme Projesi, Odunpazarı Evleri…”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.