“EĞİTİM SİYASET ÜSTÜ TUTULMALIDIR”

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı İsmail Satekin, Türkiye’de 25 milyon genç nüfus olduğunu, böyle dinamik ve genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde maalesef eğitimde gerekli hedeflerin yakalanamadığını savundu.

“EĞİTİM SİYASET ÜSTÜ TUTULMALIDIR”
16 Haziran 2019 Pazar 13:06

Eğitimdeki başarısızlığın en yetkili ağızdan defalarca ifade edildiğini söyleyen Satekin, mevcut hükümet zamanında sistemi düzeltmek için beş bakan değiştiğini, ancak sonucun değişmediğini belirtti.  Toplumun meselelerini çözemeyen bu sistemin huzur ve mutluluk getirmediğini dile getiren Satekin, “Sonuç olarak pek çok sosyal problemlerin yanında 5 milyona yaklaşan işsiz vardır. Eğitim çözülmediği sürece Türkiye’nin gelecek tasavvuru olmayacaktır. Mevcut eğitim sistemi ülkeye yön verecek düzeyde değildir. Saadet Partisi olarak milli ve manevi değerleri merkeze alan ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyen idealist nesiller yetiştirecek bir eğitim sistemi tekli ediyoruz. Eğitimi siyaset üstü bir kurum olarak görüyoruz” ifadeleri kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.