Edizgil: Bize tuzak kuranların seviyesine inmedik

İYİ Parti Eskişehir İl Teşkilatı 15 Ocak 2023’te kongreye gidiyor. Mevcut Başkan Emine Edizgil, kongrede aday olacağını belirterek amaçlarının İYİ Parti’yi Eskişehir’de 1. Parti yapmak olduğunu söyledi.

Edizgil: Bize tuzak kuranların seviyesine inmedik
18 Aralık 2022 Pazar 13:44

14 ilçede yapılan kongrelerin toy havasında geçtiğini belirten Edizgil, kongrelerde seçilen ve güven tazeleyen ilçe başkan ve yönetimlerini kutlayarak kolaylar diledi.

Ülke yangın içinde

Ülkenin yangın içinde olduğunu belirten Edizgil,  Ülke yangın yeri içerisindeyken adalet temelinde cübbelerin önüne düğmeler takılırken, vatandaşlarımız geçim derdiyle mücadele ederken, biz İYİ ve CESUR kadrolar olarak kaybolan demokrasiyi yeniden inşa etmek için gece gündüz demeden genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Tuzaklar kuruldu

5 Ay önce Genel Başkan Meral Akşener tarafından göreve getirildiğini belirten Emine Edizgil bu beş ay sürecinde ciddi saha çalışmalarına imza attıklarını belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:Göreve geldiğimiz günden bu zamana, İYİ Parti’nin başarısız olmasını isteyenlerin nice tuzaklarıyla karşılaştık. Ancak hiçbir zaman tuzak kuranların seviyesine inmedik ve her zaman “Tuzak kuranların en hayırlısına” sığındık. Bugün çok şükür bütün engelleri aştık ve karşınızdayız.

Partimize ve ülkemize hizmet etmek için, “fikri hür, vicdanı hür” değerli dava arkadaşlarımızla Cumhuriyetimizin kurucu değerleri ve ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Huzurlarınızda takdim ediyorum; işte kıymetli dava arkadaşlarım…

Bizler siyasette hesap yaparak değil, hizmet ederek mutlu olan insanlarız…

Bizler samimiyet ve tevazu ile çalışan, içi dışı bir olanlarız…

Bizler sözünü namusu gibi sinesinde taşıyanlarız…

Bizler “Parti küçük olsun, ama benim olsun” diyenler değiliz.

Bizler İYİ Parti’yi Türkiye’de ve Eskişehir’de iktidara taşıyacak kadrolarız...

Partimizin herkesi kucakladığı bir yapıya taşıyabilmek, ülkeme ve siz değerli hemşerilerime hizmet etmeye devam etmek için il başkanlığı adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum. Çıktığımız bu kutlu ve şerefli yolda Rabbim bizlerin yardımcısı olsun… Beni dava arkadaşlarıma, bizleri aziz milletimize karşı mahcup etmesin…

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet yücel - 1 yıl önce
Iyi partide gercekden bırseyler dönuyor iyi parti tepebası uluonder delege secimlerinde biz yasadık bunu Eyt dernegin den 2 arkadas olarak sırıf sayı olsun dıye delege olmaya karar verdik arkadasım daha secım gunu Sabah dan eklediler ve sandık görevine yazdılar adamın elendıgınden haberı olmadan ismi cıkmadı ama sandık basına yazılıyor Eyt 1 golü attılar secim bitti watsap grubundan benımde adım cıkdı kazanmısız 15 gun gecıyor aradan delege yemegı var abı sen gelme ne oldu il kura cekmış sen delege degılsın dendi bizde ile gıttık istifamızı verdık e devletden bakdım hâlâ i partı uyesıyım bende ordan istifamı verdım watsap yazışmaları hala bende mevcut tur Dalaman In tekıde benım sagd@ solda yazımdan rahatsız olmuş itiraz etseydin dıyor aradan 15 gecmış ve hala ben bu tur yavsaklarlamı yol alacam kısacası tutarsız bır partı bunu yazmamın sebebi delege olmak felan degıl Eyt 2 kişiyi saf dısı bırakıp kendilerince eş tost akraba partısı yapmalarıdır ne yazıkkı il binasına istifamızı yazmamız ragmen arayan soran dahı olmamıs tır.