Dündar Ünlü'den Yeşiltepe açıklaması

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, Yeşiltepe’nin imar sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dündar Ünlü'den Yeşiltepe açıklaması
23 Ocak 2018 Salı 12:54

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşiltepe Mahallesi için hazırladığı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Yeşiltepe'deki imar konusumda çözüm beklediklerini belirten Ünlü şu paylaşımlarda bulundu:

"-Şehirde müzminleşmiş sorunların çözümünü 20 yıllık iktidarına rağmen bulamayan CHP hep bir ağızdan termik santral fetişizmine girişmiş cambaza bak taktiğini kullanarak şehir ile adeta alay etmektedir.

-CHP’li milletvekillerinin eğer cesaretleri varsa şehirde belediyelerin çözemedikleri sorunlar hakkında girişimde bulunmalarını bekliyoruz.

-Yeşiltepe’nin imar sorunu ve tüm şehrin imar sorunlarının bu belediyeler ile çözülemeyeceği aleni şekilde ortaya çıkmıştır.

-Yeşiltepe’de top çevirmekle insanı aldatma amacı güden, sanayi çarşısının dönüşüm işini beceremeyip bakanlığa konuyu gidip bırakıp timsah gözyaşı dökenler ve bunlara mihmandarlık yapan Büyükşehir Belediyesi aynı anlayışın paydaşlarıdır.

-CHP’li belediyeler için Eskişehir’de yıllara sari eğlence sona ermiş deniz tükenmiştir.

-Çözüm, planları ve projeleri ile 2019 Mart ayını bekleyen AK Belediyeciliktedir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.