DSP’DEN ADAR’A TEPKİLER DEVAM EDİYOR

DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın  DSP’den Mihalıççık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’a ‘yuvana dön’ çağrısına tepki gösterdi. 

DSP’DEN ADAR’A TEPKİLER DEVAM EDİYOR
03 Nisan 2019 Çarşamba 14:09

DSP İl Başkanı Hüdaver Bekler, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın  DSP’den Mihalıççık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum’a ‘yuvana dön’ çağrısına tepki gösterdi. 
Bekler, daveti yakışıksız ve art niyetli bulduklarını ifade ederek, “CHP il başkanının, dün Mihalıççık belediye başkanımıza yapmış olduğu davet çok yakışıksız ve art niyetlidir. Siyaset biraz da olsa  olgunluk  gerektirir  ve bu makamda oturan bir kişinin sözlerini tartarak konuşması uygundur. Başkanımız Haydar Çorum ne CHP ne DSP oylarıyla değil Mihalıççık halk ittifakıyla seçilmiştir. Nerede duracağını kendisi daha iyi bilir. CHP’ye hatırlatmam gerekiyor, şu an partisinin Büyükşehir dahil, tüm belediye başkan ve meclis üyeleri benim partimden seçilmiş, daha sonra CHP geçmişlerdir. CHP'li başkanın mantığına göre onların yuvası da aslında DSP'dir.  Ben de buradan başta Yılmaz Büyükerşen olmak üzere, Ahmet Ataç, Kazım Kurt ve bütün Meclis üyelerine bir çağrıda bulunuyorum. Hepsi DSP'ye, yani yuvalarına dönsünler. Aslında, CHP DSP'den ibarettir. Bugün öğündükleri bütün seçilmiş kişiler, geçmişte bizim partimizde siyaset yapmaktaydı. Sayın Adar'ı, kendi partisinin geçmişi hakkında biraz daha bilgi sahibi olup, düşünerek konuşmaya davet ediyorum. DSP Eskişehir il başkanı olarak, partimize yönelik her türlü olumsuz yaklaşıma, en sert şekilde cevap vereceğimizi de herkesin bilmesini isterim” dedi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.