"DSP'DEN ALIYOR KENDİ PROJESİ GİBİ SUNUYOR"

DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın kendi projelerini alıp kamuoyuna duyurduğunu aktardı. 

"DSP'DEN ALIYOR KENDİ PROJESİ GİBİ SUNUYOR"
13 Mart 2019 Çarşamba 15:51

DSP Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş, İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın kendi projelerini alıp kamuoyuna duyurduğunu aktardı.  Aday  Fatih Altaş kapalı pazaryeri ile ilgili  projeyi twitter hesabından paylaştığını bildirerek; “Odunpazarı’mızda her mahalleye kapalı pazaryerleri yapacağımızı paylaşmıştık. Bu projemizi bir adım öteye taşıyoruz. Kapalı pazaryerlerinin altları kapalı otopark olacak. Mahalle sakinleri araçlarını ücretsiz olarak bu otoparklara bırakacak. Bu proje ile Odunpazarı’nın dar cadde ve sokaklarında trafiği rahatlatacağız. Ayrıca kapalı pazarda tezgâh açılan günlerde mahalle sakinleri ücretsiz servisler ile pazar yerlerine ulaşabilecekler” şeklinde paylaşmıştım. Bu paylaşımından tam 21 gün sonra 13.03.2019 tarihinde İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak twitter üzerinden  “Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılığı geliştirmeyi hedefleyen Tokköy projemiz ile kapalı Pazar yerlerini Avrupa standartlarına taşıyacak PazarPark projemiz önceliklerimiz arasında yer alacak. Projemiz kapsamında kapalı pazaryerlerimizde, pazarcı esnafımızın ürünlerini muhafaza edebilecekleri soğuk hava depoları, hem pazarcıların hem de vatandaşların araçları için otoparklar, AVM’lerdeki kadar temiz tuvaletler, düzenli ve modern tezgâhlar yapacağız” duyurusunda bulundu. Karabacak’a çağrıda bulunarak projelerimizin bizlere sorulmadan paylaşılmasından tabii ki rahatsızlık duymuyoruz fakat emeğe saygı beklerdik en azından DSP bu ihtiyacı çok önceden tespit etmiş biz de paylaşımlarında DSP’nin tespitinin doğru olduğu ve göreve geldiğimizde bizde bu projenin arkasında duracağız demelerini beklerdik”  dedi.

Altaş; “Rahmetli Genel Başkanımızın Köy-Kent projesini TokKöy adı ile benim projelerimi ise kendi projeleri gibi paylaşıyorlar, Odunpazarı’nda yaşayan yurttaşlarımız tüm adayları takip ediyorlar Bizim DSP kadroları olarak çok önceden tespit ettiği eksiklikleri, ihtiyaçları bugün kopyala-yapıştır yapan adaylara yurttaşlarımız cevabını sandıkta elbet verecekti” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.