DP'DEN DİYANET İŞLERİ'NE PROTESTO

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı olması nedeniyle Diyanet'in 'Cuma Hutbesi'nde Atatürk'e yer vermemesine tepki gösterdi.

DP'DEN DİYANET İŞLERİ'NE PROTESTO
01 Eylül 2019 Pazar 13:32

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı olması nedeniyle Diyanet'in 'Cuma Hutbesi'nde Atatürk'e yer vermemesine tepki gösterdi. Özcan, Diyanet İşleri Başkanlığını protesto ederken, “Yakında vatandaşımız paralı imamların arkasında namaz kılmaz hale gelecek” dedi.

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ne acı ki Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaptığı densizlik zafer ruhundan çok konuşuldu” diyen Özcan, “97. yılı cuma gününe denk gelen Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharabesi’nde gaza eden, ezanları memleket üzerinde daim kılan Allah Allah nidaları, bismillah sedaları ile düşmana geçit vermeyen bu kadim topraklarda İslam sancağının dalgalanmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının adını anmayan, anamayanlar yıllardırdahil oldukları meselelerle itibarı zedelenen Diyanet İşleri kurumunun kalan itibarını da sıfırlamıştır” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.