Doğan: Yaraları birlikte saracağız

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, çıkan yangından sonra Esnaf Sarayı’nı ikinci kez ziyaret etti.

Doğan: Yaraları birlikte saracağız
20 Mart 2018 Salı 14:47

İlçe Başkanı Volkan Doğan Esnaf Sarayı’nda çıkan yangından sonra esnafı ziyaret ederek, Esnaf Sarayı yönetiminin düzenlediği toplantıya katıldı. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Birsen, Kızılay Başkanı Yüksel Girgin ile İşkur ve Kaymakamlık görevlilerinin de yer aldığı ziyarette, esnafın durumunun nasıl düzeltileceği üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Esnaf Sarayı İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Uğur ve yangından zarar gören esnafın da bulunduğu toplantıda Volkan Doğan, Bize düşen bu talihsiz olaydan sonra karamsarlığa kapılmamak ve kollarımızı sıvayarak daha çok çalışmaktır. Birlik ve beraberlik içinde yaralarınızı el ve gönül birliğiyle saracağız” ifadelerinde bulundu.

Yangından zarar gören dükkan sahipleri ise “En kötü günlerimizde yanımızda olan, derdimiz ile dertlenen, tekrardan ticari hayatımızın başlaması için gayret içinde bulunan herkese çok teşekkür ederiz” diyerek duygularını dile getirdiler.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.