Devlet Bahçeli: HDP'li Pervin Buldan ne söylüyorsa İyi Partili Akşener onu söylemektedir

Eskişehir Odunpazarı Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı devlet Bahçeli, “CHP'ye oy veren kardeşlerim gelin bu defa Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verelim. İyi Parti'ye oy veren kardeşlerim, gelin buzları eritelim MHP'ye oy verelim. Zilletin sonu yoktur” dedi.

Devlet Bahçeli: HDP'li Pervin Buldan ne söylüyorsa İyi Partili Akşener onu söylemektedir
29 Nisan 2023 Cumartesi 15:06

Eskişehir'de seçmenle buluşan MHP lideri Devlet Bahçeli Eskişehir’in Yunus Emre’nin şehir olduğunu belirterek, “Davetim gençleredir. Gelin canlar bir olalım, el ele olalım. Bölünmede huzur yoktur. Kavgada gelecek yoktur. Seyit Battalgazi'nin emanetine sahip çıkmalıyız. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye. Diyorum ki milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız, engelleri zorlukları hep birlikte aşarız” diye konuştu.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da destek isteyen Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi'ne sonuna kadar destek olacak mısınız? Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacak mıyız? Doğru zaman, doğru adam, 14 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan. Ezberleri hep birlikte bozalım. CHP'ye oy veren kardeşlerim gelin bu defa Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy verelim. İyi Parti'ye oy veren kardeşlerim, gelin buzları eritelim MHP'ye oy verelim. Zilletin sonu yoktur” dedi.

Pevin Buldan ne söylüyorsa Akşener onu söylüyor

Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklenen Bahçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kürt kökenli kardeşlerimle, bölücü PKK terör örgütüyle en küçük bağlantısı yoktur. Zillet partilerinin hepsinin ağzı aynı. Selahattin Demirtaş ne diyorsa Kılıçdaroğllu onu söylemektedir. HDP'li Pervin Buldan ne söylüyorsa İyi Partili Akşener onu söylemektedir.

Nifak saçan zillet partilerine iyi gözle bakmayız. Milli birliği bozanlara, provokasyon yapanlara Eskişehir izin vermez. Bugünkü CHP ile Mustafa Kemal Atatürk'ün en küçük bağı kalmamıştır. Mustafa Kemal Atatürk diyenlerin adresi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Eskişehirlinin gözü pek gönlü geniştir.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları tehlikelidir. Alevi olduğunu söylemesine elbette saygı duyarız. Ama bugüne kadar bunu söylememesinin nedenini sorarız. Alevi kardeşlerimize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum. Etnikçiliği ve mezhepçiliği büyük bir tehlike olarak görürüz. Kılıçdaroğlu'nun aleviliği samimi değildir. Alevi kardeşlerimiz bizim can kardeşlerimizdir. Mezhepçilik fitnesini yayanlar bizim gibi inanmayanlardır. Cem evi gerçeği, siyasetten uzak, cami-cem evi karşıtlığına dönüştürülmeden kabul edilmelidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.