Destici’den dikkat çeken tasarruf açıklaması

BBP lideri Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında kasaptan 100 TL'lik et almaktansa kuzu kestirdiğini ve bu şekilde tasarruf ettiğini anlattı.

Destici’den dikkat çeken tasarruf açıklaması
10 Ocak 2022 Pazartesi 12:22

Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100'de Pınar Işık Ardor'un programına konuk oldu. Türkiye'deki son dönemde artan fiyatlarla ilgili konuşan Destici vatandaşa tasarruf önerisinde bulunurken kendi aldığı bir önlemi şu ifadelerle anlattı:

"Her mesele ekonomik... Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele..."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.