DESTİCİ: YERİNDE BİR KARAR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici 3 belediyeye kayyum atanmasının yerinde olduğunu söyledi.

DESTİCİ: YERİNDE BİR KARAR
19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:30

3 HDP'li Belediyeye kayyum atanmasi ile ilgili açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Teröre-terör örgütüne aleni destek veren, terörü meşru görmenin ötesinde örneğin, polisimizi, askerimizi şehit eden teröristlerin cenazelerine katılarak sahip çıkan sözde belediye başkanlarının görevlerinden uzaklaştırılarak yerlerine kayyum atanması uygulaması yerinde olmuştur" dedi. Destici, "Terörün tüm unsurlarına karşı içerde ve dışarda topyekun mücadele etme kararlılığının bir yönü de teröre destek veren kişi ve kurumlarla da mücadele edilmesidir. Üç Büyükşehir belediye başkanının görevden alınmasının  bu kapsamda olduğu çok açıktır. Demokrasiye Evet, Teröre Hayır" İfadelerini kullandı.

 "Siyasi bölücülerin partisine mensup belediyelerde hem teröristlerin istihdam edildiği hem de teröre her türlü maddi ve lojistik desteğin de verildiği herkesçe malum olduğu gibi devletçe de tespit edilmiştir" diyen Destici şunları söyledi: "Hükümet bunu görmezden gelse idi asıl o zama hata yapmış olurdu. Terörle mücadeleyi ve hizmeti önceleyerek; Demokrasiye,Hukuka, Hakka, Vicdana uygun olarak yapılan bu uygulama üzerine kayyum olarak atanan üç Büyükşehir valimize başarılar diler, bölgede yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.