DEMOKRATLAR KONGREYE GİDİYOR

Ertuğrul Balkan, Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı.

DEMOKRATLAR KONGREYE GİDİYOR
06 Ocak 2019 Pazar 12:41

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Ocak’ta gerçekleşecek. Mevcut Başkan Hüseyin Özcan il başkanlığına aday olacağını açıklarken, Özcan’dan boşalacak koltuğa Ertuğrul Balkan talip oldu. Ilımlı, kavgadan ve çatışmadan uzak bir siyaset anlayışı ile hareket edeceğini belirten Balkan, "Demokrat Parti olarak demokrasiyi istiyoruz, hürriyeti istiyoruz. Demokrasinin, eşitliğin, hürriyetin ne olduğunu biliyoruz. Amacımız, hedefimiz budur. Bunun için davamızı gençlerimize aktarmamız gerektiğine inanıyorum. Demokrat Parti’de yeni değilim. 1984’ten beri ben bu partinin kayıtlı üyesiyim. Bugün şartlar el verdi. Başkan adayı oldum” dedi. 

Ertuğrul Balkan kimdir?

 1960 Eskişehir doğumlu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini bitirdi.  Eskişehir’de serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak çalıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.