Demokrat Parti’nin gündeminde “McKinsey” vardı

Türkiye ekonomisinin McKinsey Şirketine emanet edilmesini eleştiren Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü Ketenci, “Bu durum geriye gittiğimizin göstergesidir” dedi.

Demokrat Parti’nin gündeminde “McKinsey” vardı
30 Eylül 2018 Pazar 15:35

Haftalık Pazar açıklamasında konuşan Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü Ketenci, “Danışmanlık şirketi McKinsey'in adı, ABD’li enerji devi Enron’un batmasına giden süreçte de gündeme gelmişti. Bu şirketi ekonomimize kayyum olarak atadılar. 81 milyon nüfusu olan Türkiye’de ekonomiden anlayan kimse kalmamış Amerikan şirketine bütün ekonomimizi ve 16 Bakanlığımızı teslim ediyoruz. Türkiye’nin geldiği nokta budur. Şu anki durum geriye gittiğimizin resmidir. Daha önce 1945 yılında aynı firmadan danışmanlık almışız. Yani 70 sene önceye gidiyoruz. Daha da ne kadar geriye gideriz bilmiyorum” diye konuştu.


Etiketler; #part #demokrat
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.