Demokrat Partili Ketenci Volkan Doğan’a: Kayınpederinin kestiği fatura elimde

Demokrat Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Şükrü Ketenci, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı’nın kayınpederinin 2014 yılında Odunpazarı Belediyesine kestiği faturayı göstererek “Bu şekilde liyakatsız, yandaş kayıran iktidar ile biz 17 yılda ülkeyi batırdık” dedi.

Demokrat Partili Ketenci Volkan Doğan’a: Kayınpederinin kestiği fatura elimde
24 Mart 2019 Pazar 13:57

Ketenci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Önümüzde yerel bir seçim var. Fakat genel seçim havasına büründü. Ülkeyi ikiye bölen bir cumhurbaşkanımız ve iktidar partisi ile birlikte yola çıktık. Her gün ötekileştiren herkese “hain terörist” diyen bir cumhurbaşkanımız var. Nereye giderseniz gidin hep aynı söylemler. Türkiye’yi 17 yıldır yöneten bir ülkenin beka sorunundan bahsetmesi kadar absürt bir şey olamaz. Biliyorsunuz ki; iktidarın oy kaybettiği kesinleşti. Bizde Demokrat Parti olarak “Türkiye’yi kurtaracak tek parti bizim olduğumuz her ortamda” söyledik.

Bakın, şuanda iktidar partisinin Odunpazarı Belediye Başkan Adayının 2014’te kendisi meclis üyesiyken, kayınpederinin kestiği fatura elimde. Bir meclis üyesinin kayınpederi veya birinci derece yakınları kesinlikle belediye ile iş yapamazlar.  Bu şekilde liyakatsız yandaş kayıran iktidar ile biz 17 yılda ülkeyi batırdık. Geçen gün damat çıkmış bir tokat attık, “Doları 5 liraya düşürdük” diyor. Dolar yine 6 lira oldu. Tokat ile olmuyor bu işler arkadaşlar. Üretimle, tarımla, likayatla oluyor” diyerek AK Parti Odunpazarı Adayı Volkan Doğan’ın kayınpederinin 2014 yılında Odunpazarı Belediyesi’ne kestiği faturayı basın mensuplarına dağıttı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza gündüz - 5 yıl önce
Ben şunu çok iyi biliyorum ak partili arkadaşların tek bir Sevda'ları var rant onlar ranttan başka hiç bir düşünceleri yoktur