Demokrat Parti’den ‘trafiği kapatma’ tepkisi

AK Partili ilçe başkanlarının partililerle helalleşme töreni sırasında Yunus Emre Caddesi’nin trafiğe kapatılmasını eleştiren Dölekçekiç, “Başka parti böyle bir ana caddeyi kapatacak eylemde bulunacaksa onlara da izin verilecek mi?” diye sordu.

Demokrat Parti’den ‘trafiği kapatma’ tepkisi
09 Aralık 2018 Pazar 17:32

Demokrat Parti İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, haftalık pazar toplantısında konuştu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Başkanlarının belediye başkanlığı aday adaylığı süreci için görevlerinden istifa ettikten sonra partililerle helalleşme töreni düzenleme esnasında Yunus Emre Caddesi’nin trafiğe kapatılmasını eleştiren Dölekçekiç, “Yerel bazda da bir partinin ilçe başkanı aday olacak ki helallik dilemek üzere şehrimizin ana arterlerinden olan bir caddeyi kapattı. O gün zaten trafik sorunu olan ilimizde trafiği alt üst ettiler. Şimdi sormak istiyorum trafikten sorumlu kimse; emniyet mi, trafik şubesi mi bir başka parti böyle bir ana caddeyi kapatacak eylemde bulunacaksa onlara da izin verecek misiniz?” diye konuştu. Ekonomik krize de değinen Dölekçekiç, sadece asgari ücretlilerin değil; tüm ücretli çalışanların ekonomik krizden etkilendiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aureola - 5 yıl önce
Demokrat Parti, Eskişehir'de trafiği kapatabilecek kudrette bir aday çıkaramayacak olmanın acısını yaşıyor olsa gerek... (Sonunda da "Veday Alp" 3 noktasınıda koyduk mu tamamdır.)