Demokrat Parti yerel yönetimlere yüklendi

Erenköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların imar sorununa değinen Nazım Dölekçekiç, “Oradaki mülk sahipleri imar planı istemekte. Kat sayısı artarsa onların mülkü değerlenecek” dedi.

Demokrat Parti yerel yönetimlere yüklendi
22 Temmuz 2018 Pazar 16:49

Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Nazım Dölekçekiç, geçtiğimiz günlerde Erenköy Mahallesi sakinlerinin gerçekleştirdiği eylem hakkında konuştu. Vatandaşın asfalt katılım ücreti ödemek istemediğini söyleyen Dölekçekiç, “Erenköy Mahallemizin hafta içinde demokratik bir eylemleri oldu. Odunpazarı Belediyesi tarafından Erenköy Mahallesindeki mevcut kilit taşları sökülerek yeniden asfalt yapılmakta. Mahalle halkı asfaltın yapılmasını lüzumsuz olarak gördüğü gibi bunun arkasından da acaba bize ne kadar asfalt katılım payı ödettirilecek diye söylemekte. Emek, 71 Evler, Erenköy tarafındaki mahallelerimizin aslında bir imar sorunu var. Oradaki mülk sahibi halkımız bir imar planı istemekte. Kat sayısının artırılmasını istemekte. Kat sayısı artarsa onların mülkü değerlenecek” diye konuştu.

Ankara yolu üzerine yapılan köprünün de vatandaşı mağdur ettiğini ifade eden Dölekçekiç, “Organize sanayi bölgesine oradan gidişler çok büyük problem halinde. Orada Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar, sanki birbirlerini engeller şekilde. Halkımızda Ankara yoluna nasıl çıkacağını bilemeden tozun toprağın içinde yol bulmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.