Demokrat Parti, Tepebaşı Belediyesi’ne yüklendi

Demokrat Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Şükrü Ketenci, Tepebaşı Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren belde evlerinin kapalı olduğunu öne sürerek, belde evlerinde görev yapan kişileri bankamatik memuru olmakla suçladı.

Demokrat Parti, Tepebaşı Belediyesi’ne yüklendi
04 Ağustos 2019 Pazar 16:27

Ketenci, parti il binasında düzenlendiği basın toplantısında Tepebaşı Belediyesi’ne yüklendi.  Tepebaşı bölgesindeki araba pazarı yollarının bozuk olduğunu iddia eden Ketenci, “Belediyelerimiz plansız iş yapıyor. Belediyelerimiz turizm şirketine döndü. Bütçelerini gezilere harcıyorlar. Bankamatik memurlarından bahsediyoruz. Bahsedilen bankamatik memurları sanırım belde evlerine atanan memurlar. Açılan belde evleri kapalı duruyor” ifadelerini kullandı.

Parti binasında açıklamalarda bulunan Ketenci, ülkenin iflasa sürüklendiğini öne sürerek “Ülkenin bir daha oy verirken daha faydalı iş yapacak partiye oy vermeli. Bunun yolu da DP’den geçiyor. Bizim de iktidara yürüme vaktimiz geldi. Biran önce DP’nin ayaklanıp iktidara geçmesi gerekiyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.