Demokrat Parti İl Başkanı Özcan: AK Parti hayal satıyor

Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan sosyal konut projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özcan iktidarın ne maddi ne de siyasi gücü bu projenin hayata geçirilmesi için yeterli olmadığını belirterek, “Hayal satıyorlar” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Özcan: AK Parti hayal satıyor
18 Eylül 2022 Pazar 18:37

Sosyal konut projesini hayal satmaktan öte bir anlamı olmadığını belirten Özcan, 500 bin konut 3 yıl içerisinde bittiği takdirde oyunu AK Parti’ye vereceğini söyledi.
Demorat Parti Eskişehir İl Başkanı Özcan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: , Bu proje hayal satmaktır. 6 milyon başvuru bekleniyor. 6 milyon başvurudan 5’er yüz para aldığınızda 30 milyar lirayı devletin kasasına koyarsınız. 2 sene sonra teslim edeceğiz diyorsunuz, eğer TOKİ bu 500 bin konutu 3 sene içerisinde teslim ederse size samimi söylüyorum, bir daha ki seçimlerde oyumu AK Parti’ye vereceğim. Bu kadar da iddialı konuşuyorum. Bunu ekonomik anlamda yapabilecek ne güçleri var, ne de siyasal anlamda güçleri var. Şöyle bir tartışma var: 2020’de 100 bin konut hamlesi yapılan yerlerde hala arsa tahsisler yapılmamış durumda. Eskişehir’de yapılacak konutların nereye yapılacağını kimse bilmiyor. Bunun altından kalkamazlar, bunu yapmak mümkün değildir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.