DEMOKRAT PARTİ BAYRAMLAŞTI

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan Ramazan Bayramı dolayısı ile partililer ile bayramlaştı.

DEMOKRAT PARTİ BAYRAMLAŞTI
27 Haziran 2017 Salı 13:32



DP il binasında, partililer ile bayramlaşan Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Özcan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“15 yıldır AK Parti iktidarı altında ezilmiş, ayrılmış bir millet olarak maalesef bayramda da şehit acılarını gördük, yaşadık. 16 Nisan 2017 referandumundan önce “evet çıkarsa dertler bitecek, ekonomi düzelecek, şehitler bitecek”  söylemlerinde bulunan AK Parti maalesef söylediklerinin hiç birini yapamamıştır.  Ekonomi alt üst, sosyal hayat bitmiş durumda. Her gün 3 şehit,5 şehit haberi alıyoruz.  Yapılacak ilk seçimlerde halk AK Parti ile ilgili gerekli kararı verecektir.

Korku ve tehdit ile ülkeyi idare etmeye çalışıyorlar”

Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşünde bir gün gelir savcı sizin de kapınızı çalar diyenler korku ve tehdit ile ülkeyi idare etmeye çalışıyorlar.  O savcılar bir gün onların da kapılarını çalacaklar.  Şimdi adalet diye yürüyenler 1960’da bize adalet diye bağırdığımızda bize neyin bedelini ödettikleri ortadadır.  Hukukun ne olduğunu bilen ve bunun için kurulmuş bir partiyiz. İktidar olduğumuz yıllarda bu ülkede hukuk ve adalet ile ilgili en ufak bir sıkıntı yaşanmamıştır.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.