Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğitim ve öğretimin içeriğinde devrim yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde eğitim ve öğretimin altyapısında gerçekleştirdiğimiz devrimi içeriğinde de hayata geçireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğitim ve öğretimin içeriğinde devrim yapacağız
02 Nisan 2018 Pazartesi 13:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, İstanbul’da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreninde konuştu.

Elde edilen başarıların önemli olduğunu fakat buna rağmen eğitim ve kültür konusunda tam istedikleri seviyeye henüz ulaşamadıklarını belirten Erdoğan, "Milletimizin evlatlarına iyi bir eğitim-öğretim vermek için yaptığı fedakarlığın büyüklüğü karşısında bulunduğumuz yer olmamız gereken yer değildir." dedi.

"Eğitim ve öğretimin içeriğinde devrim yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki dönemde eğitim ve öğretimin altyapısında gerçekleştirdiğimiz devrimi içeriğinde de hayata geçireceğiz." ifadesini kullandı.

"Geleceğimizin teminatı olarak göremeyiz"

Erdoğan, "Tarihini hiç bilmeyen veya yanlış bilen, kültürünün zenginliğinden bihaber, medeniyetinin ışığından nasibini almamış bir gencimizi geleceğimizin teminatı olarak göremeyiz." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.