CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ TANINMIŞ BİRİ OLACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerine daha epey vaktimiz var, CHP olarak elbet bir aday çıkartacağız. Bugünden ben adayım demek kadar yanlış bir şey yok. Kimse meraklanmasın tanınmış biri olacak" dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ TANINMIŞ BİRİ OLACAK
24 Ağustos 2017 Perşembe 10:27

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, NTV'de katıldığı canlı yayında, 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu:“Cumhurbaşkanlığı seçimlerine daha epey vaktimiz var, CHP olarak elbet bir aday çıkartacağız. Bugünden ben adayım demek kadar yanlış birşey yok. Kimse meraklanmasın tanınmış biri olacak. Adayımızı ne zaman açıklayacağımız belli değil. Adayımız saygı duyulan bir isim olmalı. Biz Cumhurbaşkanı’nın tarafsız olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.