CUMHUR İTTİFAK’I ADAYLAR TANITILDI

Cumhur İttifakın adayları düzenlenen törenle tanıtıldı.

12 Ocak 2019 Cumartesi 18:15

Cumhur İttifakın adayları düzenlenen törenle tanıtıldı. Yenikent Spor Salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, ilçe başkanları, eski milletvekilleri ile il başkanları katıldı. Tanıtım toplantısında İl Başkanı Zihni Çalışkan, Milletvekili Nabi Avcı ve Mustafa Ataş birer konuşma yaparak, Eskişehir’i AK Belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. Konuşmaların ardından belediye başkan adayları teker teker kürsüye çağrılarak kamuoyuna tanıtıldı.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş,  yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 2001 yılında kurulduğunu, 2002'de de tek başına iktidar olduğunu hatırlattı.   Ataş, AK Parti'nin girdiği her seçimden başarıyla çıktığını belirterek, şunları söyledi: "Birtakım kirli ittifaklarla aynı masa etrafında oturmayacak zihniyetteki insanlar, ülke, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı noktasında kirli bir ittifak yapmak suretiyle bu ülkenin önünü kesme gayreti içindeler ama ben inanıyorum ki 7 Ağustos 2016'da Yenikapı'da, bugün Cumhur İttifakı'nın önemli aktörlerinden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin o günkü duruşuyla başlayan, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde devam eden ittifakın, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de yine Devlet Bahçeli'nin teklifiyle devamı sağlandı. Bu ittifak inanıyorum ki ülkemizin ve milletimizin bekası için çok hayırlı bir kapıyı aralayacaktır."

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da partisinin bugüne kadar Eskişehir'e 20 milyarın üzerinde kaynak aktardığını ve yatırım yaptığını ifade etti.  Sağlık, ulaşım, eğitim, kültür ve hayatın bütün alanlarında 18 yılda AK Parti iktidarı tarafından Eskişehir'e çok büyük hizmetler verildiğini  dile getiren Avcı, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde kalıcı eserler yapıldığını bildirdi.  Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ve 14 ilçe belediye başkan adayı tanıtıldı. 

İlçe belediye başkan adayları şu isimlerden oluştu:

"Odunpazarı-Volkan Doğan, Tepebaşı-Hasan Tuç, Sivrihisar-Hamid Yüzügüllü, Seyitgazi-Hasan Kalın, Sarıcakaya-Hüseyin Çam, Mihalıççık- Ali Yörük, Mihalgazi-Zeynep Akgün, Mahmudiye-Mustafa Arslan, İnönü-Kadir Bozkurt, Han-Vedat Çeliker, Günyüzü-Menderes Durgut, Çifteler- Kadir Bıyık, Beylikova-Özkan Alp ve Alpu-Rafet Demirtaş."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.