Çuhadar ve Şenel CHP'den aday adayı

Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Nihat Çuhadar ile Eskişehir Bilecik Tabip Odası Başkanı Muharrem Şenel CHP’den Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiler.

Çuhadar ve Şenel CHP'den aday adayı
16 Mart 2023 Perşembe 15:02

Eskişehir Bilecik Tabip Odası Başkanı Muharrem Şenel, 15 Mart Çarşamba akşamı Eskişehir Bilecik Tabip Odası Başkanlığı görevinden, bugün de Yunus Emre Devlet Hastanesi’ndeki görevinden CHP’den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Nihat Çuhadar, CHP'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Çuhadar, yarın parti binasında aday adaylığını açıklayacak.

Sayı 10’a çıktı

Nihat çuhadar ve Muharrem Şenel’in aday adaylıkları ile CHP’de aday adayı sayısı şimdilik 10’a yükseldi.

İşte CHP’de aday adayı olan isimler

Kadir Kodak -Ali Ünal -Kamber Kahraman -Garip Yıldırım -Yılmaz Özçelik -Hasan Deniz Uyanık -Nuray Akçasoy -İbrahim Arslan, Nihat çuhadar, Muharrem Şenel

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.