“CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”

Ali Ünal CHP İl başkanlığı için adaylığını açıkladı.

“CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ADAYIM”
19 Ocak 2020 Pazar 13:18

Parti binasında yoğun katılım ile gerçekleşen adaylık açıklamasında Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yereldeki başarısını milletvekilliği seçimlerine de taşımak için aday olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni Türk gençliğine emanet etmiştir. Ülkemizdeki tüm olumsuzluklara karşı, biz gençler, kadınlar emekçiler sorumluluk duyuyoruz. Emnek en yüce değerdir diyen partininmensuplarıyız. Mücadelemiz siyasette gençlerin ve kadınların önünün açılması için, seçim barajlarının kaldırılması için Belediye başkanlarının, milletvekillerin ön seçimle belirlenmesi için, parasız laik ve çağdaş  eğitim için parasız sağlık için EYT’liler için, düşük maaşlarla ezilen emeklilerimiz için,  yüksek girdi düşük taban fiyatları ile ezilen çiftçileri desteklemek için, Emperyalizme karşı  tam bağımsız Türkiye’yi savunmak için… Hak, hukuk, adalet mücadelesi vermek için aday oluyorum. Önce parti içi sevgi saygı ve birlikteliği sağlayacağız. Genç ve kadın üye yazılım seferberliği başlatacağız. Sandıktaki eksikliklerimizi gidereceğiz. İlk 3 ayda tüm ilçelerimizin sorunları ile ilgili toplantılar yapacağız.  Yerel seçimlerdeki başarımızı genel seçimlere de taşıyacağız. Bağımsızlık, barış ve kardeşlik için Cumhuriyet Halk Partisi hep birlikte iktidara taşımak için aday oluyorum Hepinizin desteklerini bekliyorum.


Etiketler; #CHP #ALİ ÜNAL
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.